Åpningstider

Mandag – fredag

8:30 – 16:00

Kontakt oss
Besøk oss

St. Olavs gate 10

2414 Elverum

Firma info

Linn Wold AS

Org #: 918 711 465

Følg oss

Hils på Skrå-gjengen

Vårt hovedfokus er deg! Vi leverer høy kvalitet uavhengig om det er store eller små prosjekter. På Skrå finner du sju engasjerte og dedikerte personer. Vi har tilsammen et bredt spekter av kompetanse, høy arbeidsmoral og spennende- og allsidige bakgrunner som gjør at vi kan levere helhetlige og gode resultater til alle våre kunder. Vi lever av at jobben vi gjør skal gi gode resultater for deg.

Vi er konkurransedyktige på pris.

Alle designere på Skrå har lang og spesialisert utdannelse innen visuell kommunikasjon og har derfor veldig gode forutsetning for å treffe dine behov effektivt. Bedrifter som tar seg råd til riktig og profesjonell profilering og merkevarebygging, blir synlige i markedet, fremstår som troverdige og vil tjene på dette. Når vi lykkes med vårt arbeid, tjener du på resultatet. Vi blir derfor en investering og ikke en utgift.

Vi tenker strategisk. Det er alltid en historie å fortelle. Vi undersøker, leter og stiller spørsmål. Vi lytter.

Vi tenker fremover. Det spiller ingen rolle om det er en liten eller stor designjobb – vi jobber alltid for framtiden.

Vi unngår det overfladiske. For oss handler det om å løse problemer. Vi vet når vi skal fokusere på detaljnivå og når vi skal gå noen steg tilbake og se på hele bildet.

Vi liker gode forhold. Begge parter investerer i hverandre i et forhold. Vi bygger langsiktige forhold med våre kunder. Det gir mening og trygghet.

 Vi tenker helhetlig. Der vi ser at andre har høyere kompetanse enn oss selv, trekker vi de inn for å gjøre din merkevare bedre. Vi samarbeider.

Vi har en plan. Vi skal gjøre jobber som gjør våre kunder og alle oss i Skrå stolte.

Anita
Ulvebne

Designer / Avdelingsleder

Christin Bæk
Sæter

Prosjektleder

Brittany Kathlene
Colville

Designer

Charlotte Nicoline
Brobakken

Koordinator

Linn Cecilie
Wold

Daglig leder

Hanna
Helseth

Markedsansvarlig