Åpningstider

Mandag – fredag

8:30 – 16:00

Kontakt oss
Besøk oss

St. Olavs gate 10

2414 Elverum

Firma info

Linn Wold AS

Org #: 918 711 465

Følg oss
Kategori
Design, Print, Profilering
Om dette prosjektet

Plan1 er et anerkjent tverrfaglig planleggings-, rådgivnings- og prosjekteringsfirma firma innenfor fagfeltene arkitektur, byggeteknikk, interiør, arealplanlegging, landskapsarkitektur og prosjektadministrasjon.

I tillegg til å jobbe bredt og levere høy kvalitet i alt de gjør, er Plan1 kjent for å ivareta kundens behov og gi trygghet i prosessen. Med en ny visuell identitet ønsket de å ta steget ut i et nytt visuelt landskap. De ønsket seg bort fra det litt konservative uttrykket. Målsettingen var et stilrent og relevant uttrykk. En moderne, minimalistisk men varm og troverdig profil.

Det ble tatt utgangspunkt i en streng geometri. Et kompromissløst rammeverk er noe vi kjenner igjen fra Plan1 sine fagfelt. Logoen er bygget på et strengt grid, der geometriske former og rette vinkler gjør sin rett. Samtidig gir de runde formene og den varme fargen en kontrast som signerer troverdigheten og bredden.

Symbolet i logoen er elementer fra P´en og 1-tallet. Symbolet er umiddelbart på den måten at det består av enkle geometriske former øyet finner det behagelig å se på og tiltalende på et helt grunnleggende, biologisk nivå. Logoen åpner for undring og gir assosiasjoner til symboler og elementer både arkitekter og ingeniører bruker i sitt arbeid. Elementene fra logoen brukes som design-effekter i trykksaker og på web.

Prosessen

Workshop og forankring internt i Plan1. Design av visuell identitet. Postale trykksaker. Nettside og intranettside.