Åpningstider

Mandag – fredag

8:30 – 16:00

Kontakt oss
Besøk oss

St. Olavs gate 10

2414 Elverum

Firma info

Linn Wold AS

Org #: 918 711 465

Følg oss
Kategori
Design, Print, Profilering
Tags
Arbeidsklær, Bilfoliering, Bygg, Design av visuell identitet, Lokalt
Om dette prosjektet

Smart Oppussing tar for seg oppgaver som montering av kjøkken, maling, flislegging og andre snekkeroppdrag – du veit, sånne oppdrag som blir litt uoverkommelig å gjøre sjøl men som føles litt voldsomt å sette bort til de store håndtverksfirmaene.

Frode og Aleksander, som de smarte oppusserne heter, kom til Skrå med med et ønske om en logo. Vi omdefinerte dette til et behov for synlighet. For å kunne fremstå profesjonelle og konsekvente i sin kommunikasjon bygget vi en visuell identitet. Som lokale håndtverkere er deres mest effektive markedsføringsplattform dem selv.

Derfor er en ren og tydelig visuell kommunikasjon som er gjennomgående på firmabiler og arbeidsklær viktige og sterke virkemidler i deres markedsføring.

I tillegg til å designe Smart Oppussing sin visuelle identitet har Skrå sørget for foliering av firmabiler og profilering på arbeidsklær. Og hvis det er noen som er trendsetter på arbeidsklær så er det Smart Oppussing – når det er varmt i været kan de nemlig spottes i arbeidskilt.